За нас

Leaves

НАШАТА ПРИКАЗНА

Нашите позиции се исти уште од првиот ден. Некои луѓе не ја знаат приказната зад брендот, други ја знаат само делумно... Време е да се вратиме во годината кога се започна!

Дознајте повеќе
НАШАТА ПРИКАЗНА

LA GACILLY

Историјата на брендот се спојува со историјата на La Gacilly. Тоа е место каде што постои рамнотежа помеѓу природата и квалитетот на животот, културата и земјоделството, уметноста и индустријата, а исто така е место на биодиверзитет.

Дознајте повеќе
LA GACILLY

COSMÉTIQUE VÉGÉTALE®

Го создадовме уникатниот концепт на Cosmétique Végétale®. Иновативни, ефикасни, различни и со почит кон природата - ова е начинот на кој ја гледаме сегашноста и иднината на убавината.

Дознајте повеќе
COSMÉTIQUE VÉGÉTALE®

ФОНДАЦИЈА YVES ROCHER

Фондацијата Yves Rocher се фокусира на хуманистичката и универзална екологија преку која ја промовира биолошката разновидност.

Дознајте повеќе
ФОНДАЦИЈА YVES ROCHER

ГРУПАЦИЈА ROCHER

Групацијата Rocher е компанија водена од мисија: да ги поврзе човекот и природата. Со посветеност и амбиција, нашата цел не е да бидеме најдобрата компанија во светот, туку најдобрата компанија за светот.

Дознајте повеќе
ГРУПАЦИЈА ROCHER