Програмата за лојалност од сега ги вклучува купувањата во продавницата и на web shop!

Собирај поени, замени ги за награди, уживај во роденденските придобивки и
помеѓу првите дознај ги информациите за попустите и одличните понуди!

Откриј ги предностите во

Откриј ги совршените придобивки во замена за
собраните поени

Прослави го својот роденден со нас заедно со подарокот изненадување кој ти го испраќаме

Добивај понуди само за производи што ти се допаѓаат и кои би можело да те интересираат

Откриј ги ексклузивните попусти кои се достапни само во Програмата за лојалност

Развесели се со подарок кој што речиси секогаш ти го испраќаме при купувањето

секој нов член на Програмата за лојалност, Фондацијата Yves Rocher сади по едно дрво

Твои придобивки во

Кога ќе го достигнеш максималниот број поени, поволноста мора да се искористи во рок од 60 дена.

Како да соберете поени?

80 ден = 1 поен

Со секое купување во продавница и на web shop.

60 поени = 1 придобивка

Поените се собираат во текот на 6 месеци од првиот добиен поен. Доколку придобивката не е реализирана дотогаш, поените ќе се ресетираат и ќе започнете од почеток да собирате поени.

Како да се заменат поените за придобивки?

Со поените* плати ја твојата сметка во износ од 480 ден со поени*

ИЛИ

Избери еден производ на Yves Rocher** бесплатно

*При купување на било кои производи, дури и оние на попуст. Не важи за трошоци за испорака и gift картички. Не е можно да се намали повеќе од една сметка.

**Понудените производи може да ги видиш во продавницата или на web shop во делот „Мој профил“.

Како се проверува бројот на поени во

Во продавницата во Skopje City Mall

На секоја сметка во продавницата или во делот „Мој профил“ na web shop

Во секое известување добиено по e-mail