Скокни до информацијата за производот
1 од 2

Мирислива вода диви алги & морски анасон

Чувство на експлозија на природата со оваа нежно миризлива вода за тело и коса.
Сеуште нема рецензии
Пакување: 100 мл
Шифра на артиклот: 67697
Со купување на овој производ добивш 7 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 7 поени.  

Опис

Водичката за тело и коса е направена од 97% природни состојки, оставајќи нежен мирис на кожата и косата.

Примена: Тело и коса

Мирис: енергични чувства на дивиот, маглив, француски брег, со свеж морски мирис. Збогатен со екстракти од алги од француска Бретања и морски анасон.

Резултати:

100% од луѓето изјавуваат дека мирисот е пријатен *

94% од луѓето велат дека мирисот е енергичен *

* Објективна клиничка студија со 12 лица во текот на 21 ден.

 

Водич за рециклирање: Ставете го шишето во корпата за рециклирање со пумпата на врвот.

Наша посветеност

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи