Скокни до информацијата за производот
1 од 2

Мирислива вода од арган & ливчиња од роза

Нежна водичка за тело и коса која носи експлозија од природни мириси.
Пакување: 100 мл
Шифра на артиклот: 90855
Со купување на овој производ добивш 6 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 6 поени.  

Опис

Водичката за тело и коса направена е од 98% природни состојки и остава нежен мирис на кожата и косата.

Мирис: релаксирачки сензации на традиционален амам со неверојатен ориентален мирис. Збогатена со органско масло од арган и рози од Мароко.

Наша посветеност

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи