Скокни до информацијата за производот
1 од 2

Тестер / Eau de Parfum Comme Une Evidence

Женствен chypre мирис за секој момент од денот.
Може да се нарачаат најмногу 3 тестери (мирисливи марамчиња) со едно купување.
Пакување: 1 ml
Шифра на артиклот: 32037
Со купување на овој производ добивш 0 поени.  
Може да се нарачаат најмногу 3 тестери (мирисливи марамчиња) со едно купување.
Со купување на овој производ добиваш 0 поени.  

Опис

„Замислив мирис кој зрачи со сјај и предизвикува чувство на вечност: целосно современ и во исто време елегантен со chypre акорд, безвременски. Нежната елеганција на бергамот открива нежна, женствена трага од апсолутот на Дамаск розата и преминува во смирувачката нијанса на ексенцијата од пачули, која дава длабоко чувство на исполнетост.“ , Annick Menardo, парфимер.

Мирисни тонови: бергамот, роза од Дамаск, пачули.

 

Оваа олфакторна група го добила името по парфемот Coty Chypre кој бил создаден во 1917 година. Chypre на француски значи скулптор. Овој остар софистициран мирис се базира на хармонијата на дабов мов, лабдан, пачули и бергамот.

Активна состојка

Бергамот & Дамаск роза

ЕСЕНЦИЈА БЕРГАМОТ: Постигнувајќи деликатна рамнотежа, бергамот е комбиниран со острите, енергични и сончеви аспекти на цитрусот. АПСОЛУТ ДАМАСК РОЗА: Испушта богат и раскошен мирис на цветна роза со зачинети ноти, овошје и мед.ЕСЕНЦИЈА ПАЧОЛИ: Истовремено дрвенести, балзамични, мазни и билни, со суптилни земјени и кожни подтонови. Додека мирисот се шири, пачоли ги открива богатите мирисливи ноти.
Откриј
ЕСЕНЦИЈА БЕРГАМОТ: Постигнувајќи деликатна рамнотежа, бергамот е комбиниран со острите, енергични и сончеви аспекти на цитрусот. АПСОЛУТ ДАМАСК РОЗА: Испушта богат и раскошен мирис на цветна роза со зачинети ноти, овошје и мед.ЕСЕНЦИЈА ПАЧОЛИ: Истовремено дрвенести, балзамични, мазни и билни, со суптилни земјени и кожни подтонови. Додека мирисот се шири, пачоли ги открива богатите мирисливи ноти.

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи