Скокни до информацијата за производот
1 од 2

Тестер / Eau fraiche Зелен чај

Освежувачка експлозија на зелен чај.
Може да се нарачаат најмногу 3 тестери (мирисливи марамчиња) со едно купување.
Пакување: 1 мл
Шифра на артиклот: 65953
Со купување на овој производ добивш 0 поени.  
Може да се нарачаат најмногу 3 тестери (мирисливи марамчиња) со едно купување.
Со купување на овој производ добиваш 0 поени.  

Опис

Колекцијата Yves Rocher Eau Fraiche повторно се поврзува со есенцијалното уживање. Уживајте во едноставната, автентична природа и чувствувајте се прекрасно.

Yves Rocher повторно ја обнови освежувачката експлозја на зелен чај.

Зелен чај

Yves Rocher креираше освежувачка експлозија на зелен чај во шишенце. Одредени цветови се толку нежни, па затоа нивниот мирис не може да се издвои. Поради тоа нивниот мирис го надополнивме со комбинација на сировини.

Наша посветеност

Активна состојка

Зелен чај

Освежувачки мирис на зелен чај.
Откриј
Освежувачки мирис на зелен чај.

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи