Скокни до информацијата за производот
1 од 2

Сензуален сет бурбон ванила

Сеуште нема рецензии
Пакување: 1010 мл
Шифра на артиклот: 08196С
Со купување на овој производ добивш 17 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 17 поени.  

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи