Скокни до информацијата за производот
1 од 4

Пена за бричење

Го намалува непријатното чувство после бричење и ја смирува чувствителната кожа.
Пакување: 200 мл
Шифра на артиклот: 25219
Со купување на овој производ добивш 7 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 7 поени.  

Опис

Предности: Мека и хидратантна формула за пријатно бричење.

Резултат: Кожата е беспрекорно избричена и со максимално пријатно чувство**. Тестот на задоволството е спроведен над 25 мажи ( 50% со чувствителна кожа) во период од 3 недели.

Наша предност:

• Содржи повеќе од 88% состојки од природно потекло.

• Формула збогатена со хидратантен гел од органска алое вера и смирувачка водичка од органска камилица.*

• Без минерални масла, без силикон

Примена: Нанесете мала количина од пената на влажно лице. По бричењето темелно измијте го лицето.

Дерматолошки тестирано.

ЕКО АЛОЕ ВЕРА, ЕКО КАМИЛИЦА

Истражувачите на Yves Rocher одбраа 2 моќни состојки од 100% билно потекло:

- Органска алое вера со хидратантни својства

- Органска камилица со смирувачки својства *

*Ин витро тестови

Наша посветеност

Активна состојка

Органска алое вера & камилица

Нашите истржувачи одбраа две силни и 100% природни активни состојки: - Органска алое вера со хидратантни својства. Се произведува без употреба на пестициди. Растителниот отпад од процесот на отстранување на месото повторно се користи како природно ѓубриво - Органска камилица со смирувачки својства . Се одгледува на нашите полиња во La Gacilly користејќи практики на органско земјоделство, почитувајќи ја и вашата кожа и планетата. Ин витро тестирано.
Откриј
Нашите истржувачи одбраа две силни и 100% природни активни состојки: - Органска алое вера со хидратантни својства. Се произведува без употреба на пестициди. Растителниот отпад од процесот на отстранување на месото повторно се користи како природно ѓубриво - Органска камилица со смирувачки својства . Се одгледува на нашите полиња во La Gacilly користејќи практики на органско земјоделство, почитувајќи ја и вашата кожа и планетата. Ин витро тестирано.

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи