Скокни до информацијата за производот
1 од 3

Голема хартиена вреќичка со празничен мотив

Сеуште нема рецензии
Пакување: 1 ком
Шифра на артиклот: M9812
Со купување на овој производ добивш 0 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 0 поени.  

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи