Скокни до информацијата за производот
1 од 3

Гел за тело и коса Hoggar

Секојдневна свежина и елеганција.
Сеуште нема рецензии
Пакување: 200 мл
Шифра на артиклот: 37905
Со купување на овој производ добивш 10 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 10 поени.  

Опис

Нова сила загреана со пустинската жештина. Помеѓу небото и ветрот, Hoggar потсетува на хармонијата на пустината: ја наметнува својата големина, а истовремено ги охрабрува своите песочни дини. Магичната топлина на тонка бобинка е комбинирана со хармонијата на бергамот и свежината на кедарот, за да се создаде единствен мирис со силен и обликуван потпис.

Препуштете се на богатата пена на овој гел за тело и коса, кој ги содржи интензивните ноти на вашата тоалетна вода Hoggar.

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи