Скокни до информацијата за производот
1 од 3

Eau de Toilette Hoggar

Ориентален-дрвен мирис. Пикантни, топли ноти и ноти кои обвиваат, комбинирани со свежи и нежни дрвенести ноти на лаванда.
Сеуште нема рецензии
Пакување: 100 мл
Шифра на артиклот: 36454
Со купување на овој производ добивш 36 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 36 поени.  

Опис

“Пикантни, топли ноти и ноти кои обвиваат, комбинирани со свежи и нежни дрвенести ноти на лаванда.”

Marie-Aude Couture-Bluche, креатот на парфеми

Содржи ноти од цитрус, бергамот, тонка бобинка и кедар.

Наша посветеност

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи