Скокни до информацијата за производот
1 од 7

Eau de Parfum Sur La Lande

Земја на карактери. Бескраен хоризонт.
Сеуште нема рецензии
Пакување: 100 мл
Шифра на артиклот: 86701
Со купување на овој производ добивш 32 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 32 поени.  

Опис

"Мирисна разгледница која ја содржи суштината на бесконечната и дива земја Бретања. Земја на карактери. Морето во позадина."

Caroline DUMUR, парфимер.

Повторно поврзете се со вашата визионерска природа. Погледнете во далечината, бескрајниот хоризонт се протега далеку. Каде што дивите цвеќиња од копното се среќаваат со солените ветрови на морето.

Останете горди, останете силни. Соочете се со ветровите, брановите, подемите и падовите. Поместете ги границите. Повторно осмислете го светот.

Мирисна фамилија: минерал флориентал

Состав на мирис: камилица, јасмин, апсолут на алга

 

БИЛНИ СОСТОЈКИ

Ветер од диви цвеќиња закотвени од апсолутната моќ на бретонските алги

Ароматичната камилица фрла светлина на врвот на овој уникатен состав. Цветовите на јасмин го обвиткуваат букетот диви цвеќиња во неговото срце. Основата се карактеризира со уникатна мешавина од елегантни дрвја и алги што апсолутно го одразува контрастот на дивите брегови на Бретања.

Наша посветеност

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи