Скокни до информацијата за производот
1 од 4

Eau de Parfum Sable Fauve

Нескротливи земји. Запален самрак.
Сеуште нема рецензии
Пакување: 100 мл
Шифра на артиклот: 82535
Со купување на овој производ добивш 43 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 43 поени.  

Опис

« Сонцето заоѓа во мистериозните земји. Виор од жешки и инстинктивни мириси. »

Marie SALAMAGNE, парфимер.

Повторно поврзете се со вашата дива страна.

Нескротливи земји. Запален самрак.

Осмели се да талкаш низ природата полна со мистерии. Нека те води твојот исконски инстинкт. Откако ќе зајде сонцето, кога светлата се пригушени а топлината омекнува и целосно те обзема атмосферата на околината.

Мирислива фамилија: ориентален килибар

Композиција на мирис: зрно тонка, бензоинска смола, цистус

БИЛНИ СОСТОЈКИ

Зрната тонка и бензоин горат под бакарното сонце.

Тркалезното зрно тонка ја исполнува топлината на смолестиот цистус. Композицијата е осветлена со килибар бензоин. Сe станува како лесно зачаден допир на бадеми.

Наша посветеност

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи