Скокни до информацијата за производот
1 од 4

Eau de Parfum Comme Une Evidence Intense

Освежувачка Дамаск роза сублимирана во раскошот на шпанскиот јасмин.
Пакување: 50 ml
Шифра на артиклот: 30804
Со купување на овој производ добивш 28 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 28 поени.  

Опис

Comme Une Evidence Intense ги поканува сите жени да доживеат момент на целосна хармонија. Сензуалниот и интензивен chypre парфем ја има деликатноста на Дамаск розата и раскошни ноти на шпански јасмин, загреани со основата од разиграно бело дрво, оставајќи заводлива трага на кожата.

„Chypre акордот го засилува интензитетот на овој парфем. Густата и сензуална цветна средна нота на шпанскиот јасмин дава посилен карактер, а есенцијата на Дамаск розата ја осветлува композицијата со луксузни ноти преплавени со мед. Се дефинира сензуална, нежна женственост". , Annick Menardo, парфимер

 

Оваа олфакторна група го добила името по парфемот Coty Chypre кој бил создаден во 1917 година. Chypre на француски значи скулптор. Овој остар софистициран мирис се базира на хармонијата на дабов мов, лабдан, пачули и бергамот.

Активна состојка

Бергамот & Дамаск роза

ЕСЕНЦИЈА БЕРГАМОТ: Постигнувајќи деликатна рамнотежа, бергамот е комбиниран со острите, енергични и сончеви аспекти на цитрусот. АПСОЛУТ ДАМАСК РОЗА: Испушта богат и раскошен мирис на цветна роза со зачинети ноти, овошје и мед.ЕСЕНЦИЈА ПАЧОЛИ: Истовремено дрвенести, балзамични, мазни и билни, со суптилни земјени и кожни подтонови. Додека мирисот се шири, пачоли ги открива богатите мирисливи ноти.
Откриј
ЕСЕНЦИЈА БЕРГАМОТ: Постигнувајќи деликатна рамнотежа, бергамот е комбиниран со острите, енергични и сончеви аспекти на цитрусот. АПСОЛУТ ДАМАСК РОЗА: Испушта богат и раскошен мирис на цветна роза со зачинети ноти, овошје и мед.ЕСЕНЦИЈА ПАЧОЛИ: Истовремено дрвенести, балзамични, мазни и билни, со суптилни земјени и кожни подтонови. Додека мирисот се шири, пачоли ги открива богатите мирисливи ноти.

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи