Скокни до информацијата за производот
1 од 4

Хранлива крема за раце и нокти

Веднаш по нанесувањето ја храни и смирува сувата кожа на рацете.
Пакување: 75 ml
Шифра на артиклот: 13375
Со купување на овој производ добивш 4 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 4 поени.  

Опис

Оваа крема за раце и нокти обезбедува долготрајна хидратација и ја храни сувата кожа на рацете, благодарение на органската арника со која што е збогатена. Ги омекнува кутикулите, ги прави рацете меки, еластични и нежно мирисливи.


Резултати:

Веднаш по апликацијата:

100% од луѓето тврдат дека кожата е негувана и хидрирана

100% од луѓето тврдат дека кутикулите се негуваат и омекнуваат

По 28 дена употреба:

100% од луѓето тврдат дека ноктите се заштитени

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи