Скокни до информацијата за производот
1 од 3

Течен сапун диви алги & морски анасон

Енергични чувства на дивиот француски брег со свеж морски мирис.
Сеуште нема рецензии
Пакување: 190 мл
Шифра на артиклот: 64294
Со купување на овој производ добивш 5 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 5 поени.  

Опис

Сапун без сулфати и палмино масло со мирис на природата кој предизвикува зависност. Неговата мазна и обвивна пена ја чисти и парфимира кожата без да ја суши.

Мирис: диви алги & морски анасон

Текстура: гел

Плус: мазната пена ја чисти и парфимира кожата без да ја суши

 

Водич за рециклирање: Ставете го шишето во корпата за рециклирање со пумпата на врвот. Денешните пумпи тешко се рециклираат. Работиме на тоа со добавувачите. Секој пат кога го рециклирате вашиот отпад, вие придонесувате за негова повторна употреба.

Наша посветеност

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи