Скокни до информацијата за производот
1 од 2

Сет премиум маслина & petit grain

Премиум сет со мирис на маслинка и petit grain во практично пакување.
Сеуште нема рецензии
Пакување: 1110 мл
Шифра на артиклот: 00045С
Со купување на овој производ добивш 27 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 27 поени.  

Опис

Сетот содржи:

  • Гел за туширање маслина & petit grain
  • Лосион за тело маслина & petit grain
  • Течен сапун маслина & petit grain
  • Мирис.вода маслина & petit grain
  • Крема за раце маслина & petit grain
  • Голема кутија со отвор

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи