Скокни до информацијата за производот
1 од 4

Обновувачки лосион за сува кожа со шеа путер

24-часовна хидратација на кожата.
Пакување: 390 ml
Шифра на артиклот: 03556
Со купување на овој производ добивш 14 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 14 поени.  

Опис

Овој лосион за тело интензивно ја хидрира сувата кожа 24 часа, благодарение на органскиот шеа путер и невенот, со кои е збогатен. Од ден на ден, кожата станува поеластична, заштитена од сувост, обновена и помека. Брзо се впива и го намалува чувството на затегнатост и непријатност.

Употреба: Нанесете мала количина лосион на телото и масирајте со лесни движења, додека целосно не се впие во кожата.


Резултати од тестот*:

Од првата апликација:

95% од луѓето тврдат дека нивната кожа е хидрирана

95% од луѓето забележуваат интензивно нахранета кожа


Веќе по 28 дена употреба:

90% од луѓето забележуваат дека со постојана употреба кожата од ден на ден станува се позаштитена

90% од луѓето забележуваат дека кожата е обновена


* Истражување за задоволството спроведено со 62 лица.

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи