Скокни до информацијата за производот
1 од 4

Обновувачки балзам за многу суви раце

Ја храни, обновува и смирува многу сувата кожа.
Пакување: 75 ml
Шифра на артиклот: 15216
Со купување на овој производ добивш 5 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 5 поени.  

Опис

Овој обновувачки балзам за раце со ултра богата текстура ја храни и смирува многу сувата кожа. Збогатен е со органски шеа путер, кој е познат по своите регенеративни и хранливи својства и органска арника, која обезбедува долготрајна хидратација до 48 часа*.

Ги остава рацете меки и смирени и овозможува чувство на удобност намалувајќи го чувството на затегнатост на кожата.


Резултати**:

Веднаш по апликацијата:

100% од луѓето тврдат дека чувството на затегнатост е намалено

96% од луѓето тврдат дека кожата интензивно се храни

96% од луѓето тврдат дека рацете им се обновени

По 28 дена употреба:

100% од луѓето тврдат дека кожата е заштитена од сувост


* Клинички тестирано и потврдено на 12 волонтери

** Спроведена е анкета за задоволство со 24 учесници

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи