Скокни до информацијата за производот
1 од 3

Крема за раце диви алги & морски анасон

Навлажнува и остава нежен мирис на кожата.
Сеуште нема рецензии
Пакување: 30 мл
Шифра на артиклот: 81165
Со купување на овој производ добивш 2 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 2 поени.  

Опис

Чувството на експлозија на природата со оваа крема за раце без силикони и бои за хидрирана и нежно мирислива кожа.

Мирис: енергични сензации на дивиот француски брег со свеж и оживувачки морски мирис

Текстура: Топива крема

Резултати од ин витро тестирање:

100% од луѓето велат дека кожата не е леплива *

92% од луѓето велат дека текстурата лесно продира *

91% од луѓето велат дека кожата е мека и еластична *

82% од луѓето велат дека кожата е хидрирана и обновена *

 

*Објективна клиничка студија во текот на 21 ден со 92 лица.


Водич за рециклирање: Ставете ја тубата во корпата за рециклирање со капачето на врвот.

Наша посветеност

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи