Скокни до информацијата за производот
1 од 3

Интензивен хранлив гел за туширање за сува кожа

Смирена, негувана и нежно мирислива кожа.
Сеуште нема рецензии
Пакување: 200 ml
Шифра на артиклот: 00666
Со купување на овој производ добивш 8 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 8 поени.  

Опис

Овој интензивен гел за туширање без сулфати нежно ја чисти кожата и ја штити од сушење, намалувајќи ја сувоста за 57%, благодарение на органскиот шеа путер и невенот, со кои е збогатен.

Во својот состав содржи повеќе од 60% растителни масла кои го почитуваат pH балансот на кожата.

Екстрактот од невен во комбинација со богатата текстура на гелот, помага против чувството на затегнатост и печење на кожата. Моментите на туширање стануваат пријатно време за нега на телото, а кожата останува смирена и негувана во текот на денот.


Резултати*:

96% од луѓето велат дека кожата им била исчистена на нежен начин

92% од луѓето велат дека кожата им е пријатна

88% од луѓето велат дека производот го намалува чувството на затегнатост на кожата

80% од луѓето велат дека нивната кожа е се позаштитена од сушење


* Клиничка студија спроведена со 20 волонтери во текот на 28 дена.

Активна состојка

Шеа путер

Нашите истржувачи одбраа Shea масло поради неговите исклучително негувачки и обновувачки својства. Ја смирува сувата кожа, овозможувајќи и моментално олеснување. Shea е органски производ и се одгледува во западна Африка.
Откриј
Нашите истржувачи одбраа Shea масло поради неговите исклучително негувачки и обновувачки својства. Ја смирува сувата кожа, овозможувајќи и моментално олеснување. Shea е органски производ и се одгледува во западна Африка.

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи