Скокни до информацијата за производот
1 од 2

Гел за туширање маслинка & petit grain

Релаксирачки гел за капење и туширање со мирис на маслинка и petit grain.
Пакување: 400 мл
Шифра на артиклот: 80049
Со купување на овој производ добивш 5 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 5 поени.  

Опис

Гел за туширање без сулфати и бои со мирис кој предизвикува зависност.

 

Состојки: маслинка и petit grain

Текстура: гел

Неговата мазна и обвивна пена ја чисти кожата и остава благ мирис, без да ја дехидрира кожата благодарение на базата за чистење без сулфати.

Мирис: Избравме маслинка поради нејзината сончева природа и есенцијално масло petit grain, кое потекнува од Медитеранот. Добиено со дестилација на лисја и гранчиња од горчлив портокал, етеричното масло petit grain  традиционално се користи поради неговите добро познати релаксирачки својства. Неговиот благ, но оживувачки цветен мирис помага да се разбистри умот.

Резултати:

97% од луѓето изјавуваат дека производот го почитува балансот на кожата *

97% од луѓето велат дека текстурата е пријатна *

94% од луѓето велат дека нивната кожа не е сува *

86% од луѓето велат дека добро се пени *

* Објективна клиничка студија со 329 луѓе во текот на 21 ден.

 

Водич за рециклирање: Ставете го шишето во корпата за рециклирање со капачето на врвот. Од 2020 година, нашите пластични шишиња се 100% рециклирани и погодни за рециклирање. Секој пат кога го рециклирате вашиот отпад, придонесувате во процесот на негова повторна употреба.

Наша посветеност

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи