Скокни до информацијата за производот
1 од 3

Брзовпивачка крема за стапала

Стапалата се омекнати и хидрирани.
Пакување: 75 ml
Шифра на артиклот: 17424
Со купување на овој производ добивш 5 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 5 поени.  

Опис

Оваа крема за стапала што брзо се впива ги хидрира и храни стапалата од моментот на нанесувањето и ги заштитува од сушење. Го ублажува чувството на затегнатост, обезбедувајќи удобност и природна хидратација на сувата кожа, благодарение на органското нане и белиот слез.

Нејзината лесна, немасна текстура брзо продира во кожата, оставајќи ја кожата нежно мирислива.


Резултати*:

Веднаш по апликацијата:

100% од луѓето тврдат дека кожата е хидрирана и негувана

96% од луѓето тврдат дека нивните стапала се ослободени од чувството на затегнатост

По 28 дена употреба:

100% од луѓето тврдат дека кожата е омекната и смирена

96% од луѓето тврдат дека кожата е заштитена од сувост

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи