Скокни до информацијата за производот
1 од 2

Сет со 3 гелови за туширање

Сеуште нема рецензии
Пакување: 1200 мл
Шифра на артиклот: 07043С
Со купување на овој производ добивш 14 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 14 поени.  

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи