Скокни до информацијата за производот
1 од 6

Riche Creme интензивна регенеративна нега / Limited edition

За нахранета, еластична, обновена и сјајна кожа на лицето и вратот.
Пакување: 75 ml
Шифра на артиклот: 09030
Со купување на овој производ добивш 36 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 36 поени.  

Опис

Интензивната регенеративна крема со својата кремаста, кадифена, растоплива текстура дава чувство на мазност на кожата, благодарение на 30-те скапоцени масла и маслото од 1000 рози со кои што е збогатена.

Веднаш по употребата, кожата станува поеластична, чувството на затегнатост се намалува, а брчките се помазни. По 30 дена употреба, кожата изгледа интензивно нахрането и обновено.

Резултат: Ден по ден, брчките се измазнуваат, кожата е еластична и удобна. Од првиот месец кожата се храни и регенерира.

Примена: Нанесете секое утро и вечер на целото лице и нежно масирајте од внатрешната страна на лицето кон надвор.

Резултати:

91% од луѓето тврдат дека кожата е поеластична *

90% од луѓето тврдат дека се чувствуваат удобно на нивната кожа **

80% од луѓето тврдат дека кожата е обновена ***


* Клиничка студија спроведена со 19 лица по 28 дена употреба

** Анкетата за задоволство е спроведена со 100 учесници веднаш по аплицирањето

*** Анкетата за задоволство е спроведена со 156 учесници по 28 дена користење


Еко-дизајнирано пакување. Со користење на стаклени шишиња за сите линии за нега на кожата, Yves Rocher ги намали емисиите на стакленички гасови во текот на животниот циклус на своите производи.

Дерматолошки тестирано.

 

Напомена: Производот одговара на стандардната Riche Creme интензивна регенеративна крема. Се разликува само по изгледот на пакувањето кое што е колекционерско.

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи