Скокни до информацијата за производот
1 од 4

3 во 1 производ за чистење на лице со јаглен

Чистење на лицето на 3 начини, како и кога најмногу ви одговара!
Пакување: 125 мл
Шифра на артиклот: 42885
Со купување на овој производ добивш 11 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 11 поени.  

Опис

Овој производ може да се користи на 3 начини:
Како производ за чистење на лице: ја чисти кожата и ги отстранува нечистотиите
Како пилинг: ги отпушува порите и ги намалува дамките
Како маска: ја регулира појавата на себум, за трајно матирана  кожа.

Може да се користи како производ за чистење или нежен пилинг секој ден со задолжително плакнење, а како маска до 2 пати неделно.
Оваа густа пилинг текстура со гранули е наменета за комбинирана до масна кожа склона кон неправилности.

Резултати од истражувањето спроведено со 104 лица:
95% од испитаниците велат дека се отстранети сите нечистотии
94% од испитаниците велат дека кожата им била исчистена на нежен начин
93% од испитаниците велат дека чувствуваат детоксикација на кожата
90% од испитаниците велат дека кожата им е чиста

Збогатен со органска мента од нашите полиња во Француска Бретања и јаглен од растително потекло.

Активна состојка

Нане

Нашите истражувачи избраа нане поради неговите освежителни својства. Нането се одгледува во La Gacilly на нашите полиња, користејќи агроеколошки методи за почитување на почвата. Секое лето ги береме и сушиме воздушните делови: листовите и стеблата кои се користат за создавање на нашиот екстракт, благодарение на техниката за екстракција со 100% природна дестилација со пареа. За линијата Pure Menthe, нашите формулатори ја максимизираа природноста создавајќи формули со помеѓу 98% и 99% природни состојки.
Откриј
Нашите истражувачи избраа нане поради неговите освежителни својства. Нането се одгледува во La Gacilly на нашите полиња, користејќи агроеколошки методи за почитување на почвата. Секое лето ги береме и сушиме воздушните делови: листовите и стеблата кои се користат за создавање на нашиот екстракт, благодарение на техниката за екстракција со 100% природна дестилација со пареа. За линијата Pure Menthe, нашите формулатори ја максимизираа природноста создавајќи формули со помеѓу 98% и 99% природни состојки.

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи