Скокни до информацијата за производот
1 од 4

Monoi концентриран гел

Концентриран гел за тело и коса со заводлив Monoi мирис
Сеуште нема рецензии
Пакување: 100 мл
Шифра на артиклот: 34197
Со купување на овој производ добивш 5 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 5 поени.  

Опис

Гел за туширање без сулфати* кој нежно ја чисти кожата без да ја наруши рамнотежата на нејзиното природно снабдување со вода. Ја негува кожата без да ја исуши.

Богата, нежна пена и нежен мирис на вашата кожа.

99% состојки се биораградливи.

Со својата концентрирана формула, овој гел за туширање е козметичка иновација која ви овозможува 40 туширања во компактно шишенце – исто како и обичното шишенце од 400 мл.

За секој купен концентриран гел за туширање фондацијата на Yves Rocher ќе посади по едно дрво.

Примена: За да го завршите вашиот ритуал за нега, ви препорачуваме еднаш до два пати неделно да нанесувате Monoi пилинг за тело, а секојдневно да нанесувате традиционално Monoi масло за нега.

Дерматолошки тестирано.

*Без тензиди кои содржат сулфати.

Активна состојка

Монои

Monoï од Тахити со ознака за потекло * е познато по своите хидратантни, хранливи и омекнувачки својства и е вистинска традиционална тајна за убавина во Француска Полинезија. Нашите истржувачи одбраа Monoï од Тахити, инфузија од кокосово масло и цвет од tiara, кои се одгледуваат во Француска Полинезија. * Оваа ознака гарантира дека маслото е автентично, висококвалитетно и локално произведено.
Откриј
Monoï од Тахити со ознака за потекло * е познато по своите хидратантни, хранливи и омекнувачки својства и е вистинска традиционална тајна за убавина во Француска Полинезија. Нашите истржувачи одбраа Monoï од Тахити, инфузија од кокосово масло и цвет од tiara, кои се одгледуваат во Француска Полинезија. * Оваа ознака гарантира дека маслото е автентично, висококвалитетно и локално произведено.

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи