Скокни до информацијата за производот
1 од 3

Мини Eau de Parfum Comme une Evidence

Префинета свежина на есенцијата бергамот комбинирано со абсолут дамаск роза.
Сеуште нема рецензии
Пакување: 8 мл
Шифра на артиклот: 26814
Со купување на овој производ добивш 3 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 3 поени.  

Опис

“Замислив светол мирис. Одлучно модернизиран, шик и безвременски chypre* комбиниран со свежа есенција од бергамот и женствена абсолут дамаск роза. Смирувачката нијанса на есенцијата patchouli овозможува потполно чувство.” Annic Manardo, креатор на парфеми.

Горна нота: ребарбара, лист од љубичица

Средна нота: момина солза, роза

Базна нота: patchouli, мошус, мов

*Оваа група го добива своето име по парфемот Coty Chypre креиран во 1917 година. Chypre на француски значи Кипар.

Активна состојка

Бергамот & Дамаск роза

ЕСЕНЦИЈА БЕРГАМОТ: Постигнувајќи деликатна рамнотежа, бергамот е комбиниран со острите, енергични и сончеви аспекти на цитрусот. АПСОЛУТ ДАМАСК РОЗА: Испушта богат и раскошен мирис на цветна роза со зачинети ноти, овошје и мед.ЕСЕНЦИЈА ПАЧОЛИ: Истовремено дрвенести, балзамични, мазни и билни, со суптилни земјени и кожни подтонови. Додека мирисот се шири, пачоли ги открива богатите мирисливи ноти.
Откриј
ЕСЕНЦИЈА БЕРГАМОТ: Постигнувајќи деликатна рамнотежа, бергамот е комбиниран со острите, енергични и сончеви аспекти на цитрусот. АПСОЛУТ ДАМАСК РОЗА: Испушта богат и раскошен мирис на цветна роза со зачинети ноти, овошје и мед.ЕСЕНЦИЈА ПАЧОЛИ: Истовремено дрвенести, балзамични, мазни и билни, со суптилни земјени и кожни подтонови. Додека мирисот се шири, пачоли ги открива богатите мирисливи ноти.

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи