Скокни до информацијата за производот
1 од 4

Eau Fraiche Цвет од цреша

Мирис на цвет од цреша.
Пакување: 100 мл
Шифра на артиклот: 39497
Со купување на овој производ добивш 19 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 19 поени.  

Опис

Колекцијата Yves Rocher Eau Fraiche повторно се поврзува со есенцијалното уживање. Уживајте во едноставната, автентична природа и чувствувајте се прекрасно.

Yves Rocher повторно создаде нежен, свеж мирис на цвет од цреша.

Цвет од цреша

Yves Rocher создаде нежен, свеж мирис на цреша. Одредени цветови се толку нежни, па затоа нивниот мирис не може да се издвои. Поради тоа нивниот мирис го надополнивме со комбинација на сировини.

Наша посветеност

Активна состојка

Цвет на цреша

Создадовме нежно, свеж мирис на цвет од цреша.
Откриј
Создадовме нежно, свеж мирис на цвет од цреша.

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи