Скокни до информацијата за производот
1 од 4

Eau de Parfum Sel d'Azur

Големо сино небо. Нежен, солен морски ветер.
Сеуште нема рецензии
Пакување: 100 мл
Шифра на артиклот: 78502
Со купување на овој производ добивш 43 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 43 поени.  

Опис

Состојки

« Прошетка по карпите во сенката на боровите, солените капки и острата свежина. »

Marie SALAMAGNE, парфимер.

Поврзете се повторно со вашата леснотија.

Големо сино небо. Нежен, солен морски ветер.

Отпатувај на место каде што синото небо се среќава со синото море. Отвори го прозорецот. Размислувај за бесконечноста на океанот и трепкавата светлина која се појавува на брановите. Почувствувај го свежиот, солен морски ветер кој ја милува твојата кожа. Впиј ја целата леснотија од оваа визија.

Мирислива фамилија: свежа, цитрусна

Композиција на мирисот: кедар, грејпфрут, ветивер

БИЛНИ СОСТОЈКИ

Разигран кедар попрскан со свежината на острината на грејпфрут.

Sel d'azur е свеж мирис полн со контрасти. Пенливите и заживувачки ноти на италијански цитрус се среќаваат со солената магла и острината на грејпфрутот. Разиграниот кедар внесува сила во базата на мирисот.

Наша посветеност

10211v0 ALCOHOLPARFUM/FRAGRANCEAQUA/WATER/EAULIMONENELINALOOLBUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANEGERANIOLCITRONELLOLCITRALBENZYL ALCOHOL

Активна состојка

Грејпфрут, кедрово дрво & ветивер

Sel d’Azur е свеж, жив и полн со контрасти. Блескавите, оживувачки ноти на италијанскиот цитрус се скршени од солената магла и горчината на кората од грејпфрут. Во основата, кедарот ја покажува својата звучна моќ.
Откриј
Sel d’Azur е свеж, жив и полн со контрасти. Блескавите, оживувачки ноти на италијанскиот цитрус се скршени од солената магла и горчината на кората од грејпфрут. Во основата, кедарот ја покажува својата звучна моќ.

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи