Скокни до информацијата за производот
1 од 2

Тропски сет за нега на тело

Производи за туширање, нега на тело и нега на раце во сет со тропски мирис на манго и коријандер. Овој сет, со својот мирис и изглед, дополнет со квалитетна украсна кутија, ја зголемува енергијата.
Сеуште нема рецензии
Пакување: 820 мл
Шифра на артиклот: 00064С
Со купување на овој производ добивш 13 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 13 поени.  

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи