Скокни до информацијата за производот
1 од 2

Сет за нега на тело арган & ливчиња роза

Сет за нега на тело со сензуален мирис на арган и ливчиња од роза.
Сеуште нема рецензии
Пакување: 820 мл
Шифра на артиклот: 00047С
Со купување на овој производ добивш 16 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 16 поени.  

Опис

Сетот содржи:

  • Лосион за тело арган & ливчиња роза
  • Гел за туширање арган & ливчиња од роза
  • Крема за раце арган & ливчиња од роза
  • Портокалова кутија

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи