Скокни до информацијата за производот
1 од 2

Сет за нега на комбинирана и масна кожа

Сет за нега на лице што ги стеснува порите, го контролира сјајот, ја хидрира и ја обновува текстурата на кожата.
Сеуште нема рецензии
Пакување: 205 мл
Шифра на артиклот: 00030С
Со купување на овој производ добивш 29 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 29 поени.  

Опис

Сетот содржи:

  • Прочистувачки гел за миење 125 ml
  • Ѕebo pure гел крема zero defau
  • Ѕebo pure есенција за ребаланс + антиоксидант
  • Златно бел несесер 

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи