Скокни до информацијата за производот
1 од 3

Серум за осветлување на лицето

Кожата е изедначена и сјајна. Делува против темните дамки на лицето.
Пакување: 30 ml
Шифра на артиклот: 47928
Со купување на овој производ добивш 17 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 17 поени.  

Опис

Веднаш по нанесувањето, кожата е хидрирана и видливо осветлена. Тенот станува изедначен, а текстурата на кожата станува помазна.

По првиот месец на употреба, темните дамки се видливо посветли, текстурата на кожата е помазна, а порите стануваат помалку видливи.

Употреба: Нанесете на исчистена и сува кожа на лицето, пред кремата.

Дерматолошки тестирано.

 

Нашите истражувачи ја посетија Јужна Америка пред повеќе од 15 години, каде што го набљудуваа природното бело семе во неговиот природен екосистем. Ова нераскинливо семе е во состојба да ја зачува својата природна моќ на осветлување.

Истражувачите биле фасцинирани од начинот на кој нејзината боја на слонова коска ја рефлектира светлината и неколку години ја проучувале и разрешувале мистеријата на ова семе. За прв пат во козметиката, нашите научници ја комбинираа нивната иновативна технологија за екстракција измислена во Бретања, Франција. Ваквата технологија овозможи активирање на целосниот потенцијал на ова семе за осветлување на кожата.

Благодарение на иновативниот, 100% природен процес на термолиза на вода, тие успеаја да ги извлечат состојките од природното бело семе. Со своите својства, ова семе помага да се шири светлината во јадрото на кожата.

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи