Скокни до информацијата за производот
1 од 3

Мирислива вода ливадско цвеќе & хедер

Чувство на експлозија на природата со оваа нежно миризлива вода за тело и коса.
Пакување: 100 мл
Шифра на артиклот: 68199
Со купување на овој производ добивш 7 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 7 поени.  

Опис

Водичката за тело и коса е направена од 97% природни состојки, оставајќи нежен мирис на кожата и косата.

Примена: Тело и коса

Мирис: Прошетка низ француските полиња проникнати со релаксирачки мирис на цвеќе и мед. Збогатен со ливадско цвеќе и див хедер.

Резултати:

100% од луѓето изјавуваат дека мирисот е пријатен *

94% од луѓето велат дека мирисот е енергичен *

* Објективна клиничка студија со 12 лица во текот на 21 ден.

Водич за рециклирање: Ставете го шишето во корпата за рециклирање со пумпата на врвот.

Наша посветеност

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи