Скокни до информацијата за производот
1 од 4

Ладен гел против заморени стапала

Веднаш освежува и дава олеснување на заморените нозе.
Сеуште нема рецензии
Пакување: 75 ml
Шифра на артиклот: 23066
Со купување на овој производ добивш 5 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 5 поени.  

Опис

Гелот со ефект на ладење го намалува заморот и го олеснува чувството на тешки нозе, веднаш по нанесувањето. Благодарение на органското нане и бел слез, овој гел за секој тип на кожа ја намалува температурата околу кожата на стапалата за 2°C* веднаш по нанесувањето, намалувајќи го чувството на непријатност и пецкање на кожата.


Резултати**:

Веднаш по апликацијата:

89% од луѓето тврдат дека чувствуваат намалување на пецкањето на кожата на стапалата

89% од луѓето чувствуваат свежина на своите стапала

По 28 дена употреба:

95% од луѓето тврдат дека кожата станува помека

85% од луѓето ја потврдуваат постојаната мекост на нивните стапала


* Клинички тестирано и потврдено на 12 волонтери

** Спроведена е анкета за задоволство со 27 учесници

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи