Скокни до информацијата за производот
1 од 5

Крема за осветлување на пределот околу очите

Вреќичките и темните кругови под очите се осветлуваат и намалуваат.
Пакување: 15 ml
Шифра на артиклот: 47492
Со купување на овој производ добивш 9 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 9 поени.  

Опис

Пределот околу очите е хидриран и затегнат, а очите се освежуваат.

Дерматолошки и офталмолошки тестирана.

Употреба: Нанесете наутро и навечер со лесна масажа на пределот околу очите.

Може да се користи како маска еднаш неделно; нанесете во 2 слоја на пределот околу очите, оставете 5 минути да делува, а потоа отстранете го вишокот со влажно памукче.

 

Нашите истражувачи ја посетија Јужна Америка пред повеќе од 15 години, каде што го набљудуваа природното бело семе во неговиот природен екосистем. Ова нераскинливо семе е во состојба да ја зачува својата природна моќ на осветлување.

Истражувачите биле фасцинирани од начинот на кој нејзината боја на слонова коска ја рефлектира светлината и неколку години ја проучувале и разрешувале мистеријата на ова семе. За прв пат во козметиката, нашите научници ја комбинираа нивната иновативна технологија за екстракција измислена во Бретања, Франција. Ваквата технологија овозможи активирање на целосниот потенцијал на ова семе за осветлување на кожата.

Благодарение на иновативниот, 100% природен процес на термолиза на вода, тие успеаја да ги извлечат состојките од природното бело семе. Со своите својства, ова семе помага да се шири светлината во јадрото на кожата.

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи