Скокни до информацијата за производот
1 од 2

Течен сапун овесно млеко & хељда

Пријатни чувства на одење низ француските полиња со жито со уникатен, гурмански мирис.
Сеуште нема рецензии
Пакување: 190 мл
Шифра на артиклот: 33158
Со купување на овој производ добивш 5 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 5 поени.  

Опис

Збогатен со екстракти од овес и хељда, со ноти од бадем, млеко, ванила и кокос.

Сапун без сулфати и палмино масло, со мирис на природата кој предизвикува зависност. Неговата мазна и обвивна пена ја чисти и парфимира кожата без да ја суши.

Мирис: овесно млеко & хељда

Текстура: гел

Плус: мазната пена ја чисти и парфимира кожата без да ја суши

 

Водич за рециклирање: Ставете го шишето во корпата за рециклирање со пумпата на врвот. Денешните пумпи тешко се рециклираат. Работиме на тоа со добавувачите. Секој пат кога го рециклирате вашиот отпад, вие придонесувате за негова повторна употреба.

Наша посветеност

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи