Скокни до информацијата за производот
1 од 4

Eau de Parfum Matin Blanc

Будење на природата. Сладок сончев зрак.
Пакување: 100 мл
Шифра на артиклот: 83617
Со купување на овој производ добивш 43 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 43 поени.  

Опис

Состојки

„Момент на задоволство, ноти кои обвиваат, милување на првите сончеви зраци“, Fabrice PELLEGRIN, парфимер.

Повторно поврзете се со вашата нежност. Одвојте момент за себе, момент на чисто задоволство. Останете мирно да лежите. Свиткајте се под чаршафите пред да ја пуштите светлината внатре. Оставете ја топлината полека да се смири пред да се нурнете во ритамот на денот.

Мирисливо семејство: свежо цветно

Наша посветеност

10223v0 ALCOHOLPARFUM/FRAGRANCEAQUA/WATER/EAULIMONENELINALOOLBUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANEGERANIOLCITRALBENZYL ALCOHOLCITRONELLOLFARNESOL

Активна состојка

Цвет од портокал, нероли & бергамот

Мека и утешна арома, Matin Blanc е комбинација од нероли, нежен и деликатен допир како што е и неговото име, со длабок, обновувачки апсолут цвет од портокал. Пријатен и смирувачки, мирисот е осветлен со сјајната свежина на бергамот.
Откриј
Мека и утешна арома, Matin Blanc е комбинација од нероли, нежен и деликатен допир како што е и неговото име, со длабок, обновувачки апсолут цвет од портокал. Пријатен и смирувачки, мирисот е осветлен со сјајната свежина на бергамот.

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи