Скокни до информацијата за производот
1 од 4

Женствена спортска торба

Сеуште нема рецензии
Пакување: 1 ком
Шифра на артиклот: 59152
Со купување на овој производ добивш 7 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 7 поени.  

Опис

Димензии: 46см х 27см х 17 см

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи