Скокни до информацијата за производот
1 од 3

Универзален билен балзам за коса

1 билен балзам – 1000 примени за обновување на тенката коса
Сеуште нема рецензии
Пакување: 150 мл
Шифра на артиклот: 86487
Со купување на овој производ добивш 10 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 10 поени.  

Опис

Овој билен балзам е соодветен за сува и оштетена коса. Ја регенерира и обновува косата се до врвовите и ја прави 30 пати поотпорна*.

Збогатен со органско масло од јојоба, ја обновува и храни вашата коса.

Плус+: ултра топива текстура, без силикони за природен изглед на вашата коса, со мирис кој создава зависност!

Користете според вашите желби:

На влажна коса, пред стилизирање: ја штити косата и го олеснува обликувањето.

На сува коса, како завршен чекор: ја прави косата мека и сјајна

Како ноќна нега: Ја храни косата и интензивно ја обновува 8 часа*.

Резултати:

- 88% жени потврдија дека косата е моментално нахранета**

- 80% жени потврдија дека овој производ ги обновува испуканите врвови**

- 88% жени потврдија дека текстурата лесно се впива **

Начин на употреба: Нанесете мала количина од балзамот по должина на косата се до врвовите, 2 до 3 пати неделно. Да не се мие.

*Инструментални испитувања на сува коса.

** Тестот е спроведен над 45 жени

Наша предност:

98% состојки од природно потекло

Без силикони

Активна билна состојка: МАСЛО ОД ЈОЈОБА

Јојобата е мала грмушка која опстојува на пустинска клима. За да преживее, мора да концентрира што е можно повеќе енергија во семето, а кога ќе почне да врне дожд почнува да ‘рти и расте ново растение. Оваа складирана енергија е содржана во течниот восок познат како масло од јојоба, богат со омега-6 и омега-9 масни киселини. Оваа билка се нарекува “пустинско злато и е од витално значење за оштетената коса бидејќи ја обновува и храни.

Наша посветеност

Активна состојка

Органско масло од јојоба

Јојоба е мала грмушка прилагодена на пустинската клима. За да преживее, мора да концентрира што е можно повеќе енергија во семињата, бидејќи кога има и најмал надворешен стимул како дожд, почнуваат да 'ртат и прераснуваат во ново растение. Оваа складирана енергија е содржана во течен восок познат како масло од јојоба, кој е богат со омега-6 и омега-9 масни киселини. Ова витално растително масло се нарекува „пустинско злато“. Исто така е од витално значење за оштетената коса бидејќи ги обновува и храни фоликулите на косата.
Откриј
Јојоба е мала грмушка прилагодена на пустинската клима. За да преживее, мора да концентрира што е можно повеќе енергија во семињата, бидејќи кога има и најмал надворешен стимул како дожд, почнуваат да 'ртат и прераснуваат во ново растение. Оваа складирана енергија е содржана во течен восок познат како масло од јојоба, кој е богат со омега-6 и омега-9 масни киселини. Ова витално растително масло се нарекува „пустинско злато“. Исто така е од витално значење за оштетената коса бидејќи ги обновува и храни фоликулите на косата.

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи