Скокни до информацијата за производот
1 од 2

Тестер / Хранливо масло за коса со кокос

Сеуште нема рецензии
Може да се нарачаат најмногу 3 тестери со едно купување.
Пакување: 8 мл
Шифра на артиклот: 64543
Со купување на овој производ добивш 0 поени.  
Може да се нарачаат најмногу 3 тестери со едно купување.
Со купување на овој производ добиваш 0 поени.  

Активна состојка

Кокосово масло

Кокосовото масло е органско ладно цедено масло добиено со природен процес на ладно цедење на кокосовата пулпа, без употреба на хемиски производи, со цел да се зачува неговиот интегритет. Малата големина на неговите масни киселини овозможува лесно и длабоко навлегување во фоликулите на косата. Затоа, ова масло е идеално за нега на многу сува коса.
Откриј
Кокосовото масло е органско ладно цедено масло добиено со природен процес на ладно цедење на кокосовата пулпа, без употреба на хемиски производи, со цел да се зачува неговиот интегритет. Малата големина на неговите масни киселини овозможува лесно и длабоко навлегување во фоликулите на косата. Затоа, ова масло е идеално за нега на многу сува коса.

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи