Скокни до информацијата за производот
1 од 2

Тестер / Хранливо масло за коса со јојоба

Сеуште нема рецензии
Може да се нарачаат најмногу 3 тестери со едно купување.
Пакување: 8 мл
Шифра на артиклот: 34815
Со купување на овој производ добивш 0 поени.  
Може да се нарачаат најмногу 3 тестери со едно купување.
Со купување на овој производ добиваш 0 поени.  

Активна состојка

Органско масло од јојоба

Јојоба е мала грмушка прилагодена на пустинската клима. За да преживее, мора да концентрира што е можно повеќе енергија во семињата, бидејќи кога има и најмал надворешен стимул како дожд, почнуваат да 'ртат и прераснуваат во ново растение. Оваа складирана енергија е содржана во течен восок познат како масло од јојоба, кој е богат со омега-6 и омега-9 масни киселини. Ова витално растително масло се нарекува „пустинско злато“. Исто така е од витално значење за оштетената коса бидејќи ги обновува и храни фоликулите на косата.
Откриј
Јојоба е мала грмушка прилагодена на пустинската клима. За да преживее, мора да концентрира што е можно повеќе енергија во семињата, бидејќи кога има и најмал надворешен стимул како дожд, почнуваат да 'ртат и прераснуваат во ново растение. Оваа складирана енергија е содржана во течен восок познат како масло од јојоба, кој е богат со омега-6 и омега-9 масни киселини. Ова витално растително масло се нарекува „пустинско злато“. Исто така е од витално значење за оштетената коса бидејќи ги обновува и храни фоликулите на косата.

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи