Скокни до информацијата за производот
1 од 2

Тестер / Хидратантна дневна гел крема за лице

Сеуште нема рецензии
Може да се нарачаат најмногу 3 тестери со едно купување.
Пакување: 1 мл
Шифра на артиклот: 90988
Со купување на овој производ добивш 0 поени.  
Може да се нарачаат најмногу 3 тестери со едно купување.
Со купување на овој производ добиваш 0 поени.  

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи