Скокни до информацијата за производот
1 од 2

Тестер / Eau de Toilette Bois de Sauge

Сеуште нема рецензии
Може да се нарачаат најмногу 3 тестери (мирисливи марамчиња) со едно купување.
Пакување: 1 мл
Шифра на артиклот: 11032
Со купување на овој производ добивш 0 поени.  
Може да се нарачаат најмногу 3 тестери (мирисливи марамчиња) со едно купување.
Со купување на овој производ добиваш 0 поени.  

Активна состојка

Мирисни ноти: Жалфија, гајаково дрво & пачули

Мирис во кој ароматичната свежина на жалфија се комбинира со интензитетот на Guaiac дрво и пачули.
Откриј
Мирис во кој ароматичната свежина на жалфија се комбинира со интензитетот на Guaiac дрво и пачули.

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи