Скокни до информацијата за производот
1 од 2

Swarovski ланче со приврзок

Пакување: 1 ком
Шифра на артиклот: 83257
Со купување на овој производ добивш 4 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 4 поени.  

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи