Скокни до информацијата за производот
1 од 4

Спреј за волумен

Спреј за волумен за ретка и тенка коса.
Сеуште нема рецензии
Пакување: 150 мл
Шифра на артиклот: 62308
Со купување на овој производ добивш 7 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 7 поени.  

Опис

Прекрасната коса започнува со здрав скалп

Моментален волумен од коренот

УПОТРЕБА

Добро да се протресе. Испрскајте ја сувата коса. Да не се мие. Природните суровини може да го променат изгледот на формулата.

Наша посветеност

Активна состојка

Киноа & агава фруктани

Зрната од киноа се богати со минерали, елементи, витамини, масни киселини, есенцијални аминокиселини и пептиди, кои помагаат косата да се згусне. Сируп од агаве е состојка која никогаш претходно не се користела во козметиката. Оваа состојка двојно ја зголемува микроциркулацијата на скалпот, за совршено нахранет корен и убава и зајакната коса. Тестирано ин витро.
Откриј
Зрната од киноа се богати со минерали, елементи, витамини, масни киселини, есенцијални аминокиселини и пептиди, кои помагаат косата да се згусне. Сируп од агаве е состојка која никогаш претходно не се користела во козметиката. Оваа состојка двојно ја зголемува микроциркулацијата на скалпот, за совршено нахранет корен и убава и зајакната коса. Тестирано ин витро.

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи