Скокни до информацијата за производот
1 од 5

SOS против мозолчиња

SOS против акни со невидлива текстура за здрава кожа без акни и дамки.
Сеуште нема рецензии
Пакување: 10 мл
Шифра на артиклот: 41472
Со купување на овој производ добивш 8 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 8 поени.  

Опис

SOS против акни е вашиот сојузник за здрава кожа, без акни и дамки. Малиот формат и невидливата текстура ви овозможуваат ефикасно делување.

Збогатено со сибирски чај во прав кој има својство да ја врати рамнотежата на кожата*, делува длабински за контрола на сјајот, ги неутрализира несовршеностите и ја подобрува текстурата на кожата.

Ефикасност: По првата примена несовршеностите* се видливо намалени.

*Клиничка студија над 25 жени.

УПОТРЕБА

Се нанесува локално до 3 пати на ден од појавувањето на акните, а потоа 2 пати на ден се до исчезнувањето на акните.

Наша посветеност

Активна состојка

Бореален чај & салицилна киселина

Нашите истражувачи го искомбинираа бореалниот чај со билката зимзелен. Листовите се берат рачно во текот на целата година и се дестилираат за да се екстрахира салицилна киселина. Антибактериската и прочистувачка моќ на оваа состојка ги третира дамките. Од останатиот пазар кој користи синтетичка киселина, се разликуваме бидејќи ние користиме 100% билна силицилна киселина, која се бори против нечистотиите на кожата. Оваа комбинација од прав од бореален чај и салицилна киселина го прави тенот свеж и здрав, без дамки.
Откриј
Нашите истражувачи го искомбинираа бореалниот чај со билката зимзелен. Листовите се берат рачно во текот на целата година и се дестилираат за да се екстрахира салицилна киселина. Антибактериската и прочистувачка моќ на оваа состојка ги третира дамките. Од останатиот пазар кој користи синтетичка киселина, се разликуваме бидејќи ние користиме 100% билна силицилна киселина, која се бори против нечистотиите на кожата. Оваа комбинација од прав од бореален чај и салицилна киселина го прави тенот свеж и здрав, без дамки.

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи