Скокни до информацијата за производот
1 од 2

Сет EDP Quelques Notes d'Amour

Сеуште нема рецензии
Пакување: 250 мл
Шифра на артиклот: 98200С
Со купување на овој производ добивш 31 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 31 поени.  

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи