Скокни до информацијата за производот
1 од 2

Сензуален сет кокос

Сеуште нема рецензии
Пакување: 1010 мл
Шифра на артиклот: 08667С
Со купување на овој производ добивш 16 поени.  
Со купување на овој производ добиваш 16 поени.  

Активна состојка

Кокос

Нашите истржувачи одбраа кокос. Свеж, вкусно крцкав, месест, преполн со сок и млеко, кој ја прави кожата суптилно и сензуално мирислива. Слатко искушение кое ги нагласува топлите сончеви ноти со својот сладок и дрвенест акцент.
Откриј
Нашите истржувачи одбраа кокос. Свеж, вкусно крцкав, месест, преполн со сок и млеко, кој ја прави кожата суптилно и сензуално мирислива. Слатко искушение кое ги нагласува топлите сончеви ноти со својот сладок и дрвенест акцент.

100% природни
активни остојки

Одгледани на нашите
органски полиња

Претворени во еколошки
дизајнирани производи